Ajankohtaista

pihlajanmarjoja puussa

Kuva © Ada Admin & Konsan Kartano | Satoisaa syksyä!

Syysmarkkinat, lehti ja muutokset sivustolla

SADONKORJUUJUHLAT lauantaina 23.9. klo 12-17, myyntipöytien varaukset, p. 044 592 9324. Turun henkinen keskus ry:n torstai-iltojen luennot alkavat to 21.9. klo 18.30 (katso yhdistyksen koko ohjelma).

SIVUSTON MUUTOKSISTA: Ohjelmatiedot löydät nyt päävalikosta ”Ajankohtaista” nimikkeen alta,  katso  – Kurssit ja tapahtumat.   Pieniä uudistuksia jatketaan tarkoituksenamme on toteuttaa sujuvammin selattavat sivut – pahoittelut ajoittaisista ’huoltokatkoksista’.

SÄHKÖPOSTIN ohjautumisessa voi olla välillä ongelmia. Jos haluat varmistaa, että viestisi on tullut perille, niin ole yhteydessä vielä puhelimitse (myös tekstiviesti käy) muutaman päivän kuluessa, ellet ole saanut ensimmäiseen viestiisi vastausta.

SATEENKAARISANOMIEN  syysnumeroa koostetaan paraikaa. Jos sinulla on lehden linjaan sopiva teksti-idea tai haluaisit yrityksellesi lisää näkyvyyttä, niin otahan yhteyttä, p. 044 592 9324/Ulla

Lehden kevätnumeron pdf tästä (Sasa, nro 50). Sen voi ladata myös ositettuna sateenkaarisanomat.net sivuilta. Viimeisimmän lehden, myös aiempia numeroita, voit tilata kotiin postimaksun hinnalla.

etusivu