Luontaishoidot, konsultaatiot ja muut hyvinvointipalvelut

Hoidon tai konsultaation mahdollisuus Konsan Kartanolla vaihtelee tapauksittain. Lisää tietoja saat ottamalla yhteyttä suoraan kyseisen palvelun tarjoajaan. Yhteystiedot löytyvät listasta.


Astrologia

Astrologinen kartta on työväline, jonka avulla voidaan saada vihjeitä ihmisyksilön luonteesta, taipumuksista ja elämänkulusta. Astrologia sopii itse- ja ihmistuntemuksen lisäämiseen. Lisäksi sillä on käyttöä mm. erilaisissa valinta- ja kriisitilanteissa sekä ihmissuhdeongelmissa.

 • Jukka Viertomanner
  +358 (0) 50 512 3984
  sähköposti: jvqxq(at)outlook.com

Bioenergia-informaatiokentän oikaisu

Bioenergiahoito korjaa hoidettavan energiakentän ja nostaa samalla energian tasoa ja laatua. Olo on rentoutunut ja rauhallinen. Hoidon aikana parannettava voi nähdä visioita menneisyydestä tai tulevaisuudesta sekä ottaa vastaan informaatiota arkitasoa korkeammalta tasolta. 

 • Lille Lindmäe 
  +372 508 2748 | +372 555 1755 (Viro)
  sähköposti: lille22(at)lille.ee
  Lisätiedot, ks. kotisivut (viroksi)
 • etähoitona tai paikanpäällä Virossa

Energiahoito, intuitiivinen hieronta,  selvänäköinen auralukemus ja selvänäköisistunto

Energiahoito auttaa ihmistä saamaan kosketuksen omaan inspiraation lähteeseensä antaen suuntaa ja rohkeutta. Sen tehtävänä on puhdistaa, eheyttää ja harmonisoida ihmisen energiajärjestelmä niin, että hänen oma parannusjärjestelmänsä aktivoituu.

Intuitiivinen hieronta
on koko kehon hierontaa, rentouttavan tai energisoivan öljyn kanssa. Hieronnan aikana saa keho/auraluennan, joka kertoo hieman mitä keho ja mieli työstää, ja esim. mitkä elementit ovat pinnalla.

Selvänäköisessä auralukemuksessa katsotaan luettavan energiakentässä olevaa informaatiota koskien hänen tällä hetkellä työstämiään asioita. Tieto välitetään luettavalle mm. symbolisin kuvin. Lukemuksesta voi olla apua elämän kriiseissä ja käännekohdissa.

Selvänäköisistunnossa huomioidaan omat kysymyksesi. Ne voivat olla suhteista, työasioista, opiskelusta, terveydestä sekä laajasti henkisistä koetuksista tai kokemuksista. On myös mahdollista syventyä aikaisempiin elämiin ja yhteyteen henkioppaitten kanssa. Saat tarvittaessa työvälineitä käyttää omia voimavarojasi.

 • Johanna Tiainen / Cosmic Johanna
  sähköposti:  johannatiainen11(at)gmail.com (suomi, englanti, ruotsi)
 • energiahoito, intuitiivinen hieronta ja selvänäköinen auralukemus paikanpäällä Ruotsissa, etänä selvänäköisistuntoja
 • Voit seurata Cosmic Johannan Fb-sivujaClairvoyant-Healing– sivut eivät ole enää käytössä.

Kinesiologia

Kinesiologia on kokonaisvaltaista kehoterapiaa. Sen avulla saadaan tietoa kehosta, tunteista, mielestä, stressistä ja tunnestressistä. Keho kertoo siitä, mikä on tärkein tasapainotettava asia juuri tänään.

Kinesiologiseen kehoterapiaan voi tulla minkä tahansa itseä mietityttävän tai haastavan asian kanssa. Asiat voivat liittyä niin kehoon, mieleen kuin tunteisiinkin. Usein hoidetaan erityisesti stressiä ja tunnestressiä, koska ne vaikuttavat meihin niin paljon. Hoitoon voi tulla myös ilman mitään erityistä syytä, vain kuuntelemaan, mitä kehosi haluaa sinulla sillä hetkellä kertoa.

Kehon kuuntelussa apuna käytetään kinesiologista lihastestausta. Lisäksi selvitetään taustasyitä ja paranemiskeinoja. Saat myös tasapainotushoidon ja kotihoito-ohjeet.

Ensimmäinen kartoitus- ja hoitokäynti kestää yleensä 2h (hoidosta riippuen)  ja seuranta-  ja jatkokäynnit 1-2h.  Valmistaudu hoitoon mukavin arkivaattein (tarvittaessa villasukat). Hinnat: 1h 60€ (1,5 h 85 €/ 2 h 95€) Kanta-asiakkaille etuja ja alennuksia.

 • Vuokko Alvari
  +358 (0) 50 555 4442
  sähköposti: vuokko(at)feelfree.fi
  https://feelfree.fi
 • Kysy lisää Kinesiologiasta ja sen soveltamisesta hoidoissa: mm.  stressinhoito, tunnestressinhoito, kraniosakraaliterapia, Life Coaching, Aivojumppa Brain Gym®, Rytminen liiketerapia,  tunneterapia ja ravintokartoitus sekä erilaiset hieronnat ja kehon tasapainotukset.

Lymfahoito

Lymfahoito on kevyttä sively- ja pumppaushierontaa, jolla kiihdytetään lymfa- eli imusuonten toimintaa. Neste ja kuona poistuvat, keho rentoutuu ja solutoiminta elpyy. Hoitokohteita: turvotukset, säärihaavat, kuolio, krooniset tulehdukset (poskiontelo), iho-ongelmat, venähdykset, säryt, reuma, fibromyalgia, unettomuus sekä leikkausten esi- ja jälkihoito.

 • Ulla Oksanen 
  +358 (0) 44 592 9324
  sähköposti: info(at)konsankartano.fi

Naprapatia

Naprapatia on nikamien, nivelten ja niitä yhdistävien pehmytkudosten tutkimus- ja hoitomuoto. Käsittely on pehmeää ja kivutonta liikehoitoa (manipulaatio), jolloin esim. lukkiutunut nikama saatetaan liikkuvaksi. Tyypillisiä nikamalukkiutumisoireita ovat päänsärky, niskakipu, käsien ja jalkojen puutuminen (iskiasoireet), rinta- ja selkäkivut sekä suolistohäiriöt.

 • Ulla Oksanen
  +358 (0)44 592 9324
  sähköposti: info(at)konsankartano.fi

Voicemassage

Äänen rasittumiseen on usein syynä kiristyneet lihakset ja väärä äänenkäyttö. Voicemassagessa eli äänihieronnassa äänentuottoon liittyvät lihakset rentoutetaan ja opetetaan ihminen samalla tunnistamaan omat lihaksensa ja niissä olevat virhetoiminnot. Näin hoidon vaikutukset jäävät pysyviksi.

 • Ulla Oksanen
  + 358 (0) 44 592 9324
  sähköposti: info(at)konsankartano.fi

 

etusivu

Konsan Kartano | Turun Luontaishoitola 
Virusmäentie 9 | 20300 Turku FI | Kartta
+358 (0) 44 592 9324 | info(at)konsankartano.fi