Luontaishoitolan palvelutarjonta

Luontaishoidot, konsultaatiot ja muut hyvinvointipalvelut

Huomioi, että COVID-19 epidemian aikana luontaishoitolan tavallisesti tarjoamia palveluita on saatavilla rajoitetusti. Hoidon tai konsultaation mahdollisuus vaihtelee tässä tilanteessa tapauksittain. Lisää tietoja saat ottamalla yhteyttä suoraan kyseisen palvelun tarjoajaan. Yhteystiedot löytyvät listasta.


Astrologia

Astrologinen kartta on työväline, jonka avulla voidaan saada vihjeitä ihmisyksilön luonteesta, taipumuksista ja elämänkulusta. Astrologia sopii itse- ja ihmistuntemuksen lisäämiseen. Lisäksi sillä on käyttöä mm. erilaisissa valinta- ja kriisitilanteissa sekä ihmissuhdeongelmissa.

 • Jukka Viertomanner
  +358 (0) 50 512 3984
  sähköposti: jvqxq(at)outlook.com

Bioenergia-informaatiokentän oikaisu

Bioenergiahoito korjaa hoidettavan energiakentän ja nostaa samalla energian tasoa ja laatua. Olo on rentoutunut ja rauhallinen. Hoidon aikana parannettava voi nähdä visioita menneisyydestä tai tulevaisuudesta sekä ottaa vastaan informaatiota arkitasoa korkeammalta tasolta. 

 • Lille Lindmäe 
  +372 508 2748 | +372 555 1755 (Viro)
  sähköposti: lille22(at)lille.ee
  Lisätiedot, ks. kotisivut (viroksi)
 • etähoitona tai paikanpäällä Virossa

Energiahoito

Energiahoito auttaa ihmistä saamaan kosketuksen omaan inspiraation lähteeseensä antaen suuntaa ja rohkeutta. Sen tehtävänä on puhdistaa, eheyttää ja harmonisoida ihmisen energiajärjestelmä niin, että hänen oma parannusjärjestelmänsä aktivoituu.

 •  Johanna Tiainen / Cosmic Johanna
  Clairvoyant-Healing- sivusto (ruotsiksi)
  sähköposti: johannatiainen11(at)gmail.com (suomi, englanti, ruotsi)
 • etänä selvänäköisistuntoja; intuitiivinen hieronta ja selvänäköinen auralukemus (molemmat vain paikanpäällä Ruotsissa) 

Henkiparannus

Henkiparannuksessa välitetään parantavaa voimaa korkeimmalta. Lopputulos on aina korkeimman käsissä.

 • Kirsi Laine +358 (0) 40 861 1324
  Lisätiedot ks. kotisivut

Intuitiivinen hieronta

Koko kehon hieronta, rentouttavan tai energisoivan öljyn kanssa. Hieronnan aikana saa keho/auraluennan, joka kertoo hieman mitä keho ja mieli työstää, ja esim. mitkä elementit ovat pinnalla.

 • Johanna Tiainen / Cosmic Johanna
  Clairvoyant-Healing- sivusto (ruotsiksi)
  sähköposti: johannatiainen11(at)gmail.com (suomi, englanti, ruotsi)
 • vain paikanpäällä Ruotsissa

Lymfahoito

Lymfahoito on kevyttä sively- ja pumppaushierontaa, jolla kiihdytetään lymfa- eli imusuonten toimintaa. Neste ja kuona poistuvat, keho rentoutuu ja solutoiminta elpyy. Hoitokohteita: turvotukset, säärihaavat, kuolio, krooniset tulehdukset (poskiontelo), iho-ongelmat, venähdykset, säryt, reuma, fibromyalgia, unettomuus sekä leikkausten esi- ja jälkihoito.

 • Ulla Oksanen 
  +358 (0) 44 592 9324
  sähköposti: info(at)konsankartano.eu

Naprapatia

Naprapatia on nikamien, nivelten ja niitä yhdistävien pehmytkudosten tutkimus- ja hoitomuoto. Käsittely on pehmeää ja kivutonta liikehoitoa (manipulaatio), jolloin esim. lukkiutunut nikama saatetaan liikkuvaksi. Tyypillisiä nikamalukkiutumisoireita ovat päänsärky, niskakipu, käsien ja jalkojen puutuminen (iskiasoireet), rinta- ja selkäkivut sekä suolistohäiriöt.

 • Ulla Oksanen
  +358 (0)44 592 9324
  sähköposti: info(at)konsankartano.eu

Selvänäköinen auralukemus

Auralukemuksessa katsotaan luettavan energiakentässä olevaa informaatiota koskien hänen tällä hetkellä työstämiään asioita. Tieto välitetään luettavalle mm. symbolisin kuvin. Lukemuksesta voi olla apua elämän kriiseissä ja käännekohdissa.

 • Johanna Tiainen / Cosmic Johanna
  Clairvoyant-Healing- sivusto (ruotsiksi)
  sähköposti: johannatiainen11(at)gmail.com (suomi, englanti, ruotsi)

Selvänäköisistunto

Omat kysymyksesi otetaan huomioon. Ne voivat olla suhteista, työasioista, opiskelusta, terveydestä sekä laajasti henkisistä koetuksista tai kokemuksista. On myös mahdollista syventyä aikaisempiin elämiin ja yhteyteen henkioppaitten kanssa. Saat tarvittaessa työvälineitä käyttää omia voimavarojasi.

 • Johanna Tiainen / Cosmic Johanna
  Clairvoyant-Healing- sivusto (ruotsiksi)
  sähköposti: johannatiainen11(at)gmail.com (suomi, englanti, ruotsi)

Shamanistinen hoito

Shamanistisen hoidon aihe voi liittyä mihin tahansa asiaan, johon kaipaat elämässäsi selkeyttä, voimaa ja tukea. Onko sinulla ehkä toistuvia ongelmia, kroonisia vaivoja tai voimattomuutta? Onko elämäsi suunta hukassa? Tunnetko itsesi tasapainottomaksi tai onko sinulla muutoksia elämässäsi? Hoidot nojautuvat perinteisiin shamanistisiin menetelmiin, kuten sielunpalautukseen, voimanpalautukseen, puhdistamiseen ja poistamiseen sekä kuoleman ja elämän kanssa työskentelyyn. Hoitotyöskentelyn pohjana toimivat shamanistinen näkeminen sekä rumpu ja ääni. Kysy myös rumpupiirejä, kursseja sekä seremonioita!

 • Hanna Ojanen / Luova Polku
  +358 (0) 44 556 0034
  sähköposti: luovapolku(at)gmail.com
  Lisätiedot, ks. kotisivut.

Suomalainen kukkaterapia

Kukkatipat hoitavat kokonaisvaltaisesti koko olemustamme. Ne vaikuttavat mielialaa kohottavasti. Kukkaterapialla voidaan vaikuttaa psyyken kaikkiin tasoihin; niillä on tasapainottava ja kielteisiä tuntemuksia heikentävä vaikutus. Kukkatipat sopivat esimerkiksi tunne-elämän tasapainottamiseen, elämän muutosvaiheisiin, stressin hallintaan, uupumukseen, masentuneisuuteen, jännittyneisyyteen, pelokkuuteen ja itsetunnon ongelmiin. Kukkaterapia sopii hyvin tukemaan muita hoitomuotoja.

 • Hanna Ojanen / Luova Polku
  +358 (0) 44 556 0034
  sähköposti: luovapolku(at)gmail.com
  Lisätiedot, ks. kotisivut.

Voicemassage

Äänen rasittumiseen on usein syynä kiristyneet lihakset ja väärä äänenkäyttö. Voicemassagessa eli äänihieronnassa äänentuottoon liittyvät lihakset rentoutetaan ja opetetaan ihminen samalla tunnistamaan omat lihaksensa ja niissä olevat virhetoiminnot. Näin hoidon vaikutukset jäävät pysyviksi.

 • Ulla Oksanen
  + 358 (0) 44 592 9324
  sähköposti: info(at)konsankartano.fi

 

etusivu

Konsan Kartano | Turun Luontaishoitola 
Virusmäentie 9 | 20300 Turku FI | Kartta
+358 (0) 44 592 9324 | info(at)konsankartano.fi