SATEENKAARISANOMAT – kevätnumero 1/2024 julkaistu! Tutustu samalla Nauvossa 19.-21.4.2024 pidettävään luontoretriittiin

Sateenkaarisnomien uusin (pdf) – nro 52 täältä. Lehden paperiversion saat Konsan Kartanolta, myös kotiin postitettuna postimaksun hinnalla.

Tutustu Luontoretriittiin (ilmoitus takasivulla)

Turun saaristossa Nauvossa 19.-21.4.2024 pidetään hiljaisuuden ja luontoyhteyden viikonloppuretriitti. Ohjattujen meditaatiohetkien lisäksi kuljetaan luonnossa, mm. tutustutaan muinaiseen jatulintarhaan. Osallistujat pääsevät kokemaan ja tutkimaan luontoyhteyttään, tutustumaan omaan herkkyyteensä sekä siitä kumpuavaan voimaansa. Ohjelmaan kuuluu jonkin verran alustuksia, luentoja ja seremonioita.

Vetäjät Ekopsykologi Riitta Wahlström ja Luontoyhteyskouluttaja Tuula Kristiina Lauri. Ilmoittautuminen 24.3.2024 mennessä. Retriitin (pe-su) hinta 100–300€/ hlö (oman kukkaron mukaan). Osa tuotosta ohjataan Luonnonperintösäätiölle.

Ilmoittautuminen / tiedustelut:  Riitta Wahlström (p.050 540 2618) riitta.wahlstrom(at)gmail.com  |  Tuula Kristiina Lauri (p.040 823 8154) tuula.kristiina(at)hoitokeidasatrium.fi .

Ilmoitus Sateenkaarisanomien (nro 52) takakannessa (pieni kuva alla). Pdf-lehden pääset lataamaan linkistä, joka tämän sivun alussa.