La 4.11. klo 10-18 Vapaaksi kuoresta -päivä, Sanna Suutari ja Luke Hay (päärakennus)

Vapaaksi kuoresta -päivä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut tutkimaan kuka oikeasti olet. Käymme läpi miten käsitys itsestämme muodostuu, minkälaisia vaikutuksia sillä on, kuinka nähdä tarinamme läpi ja kuinka päästää irti rooleista, jotka eivät tunnu luonnollisilta. Sinulla on mahdollisuus tutustua itseesi pintaa syvemmältä. Tukena tässä on lempeä Self inquiry –menetelmä. Tutustumme tähän menetelmään käytännön kautta.

Päivän aikana on lounastauko ja kahvitauko. Lounas täytyy tuoda itse mukana (sen voi säilyttää ja lämmittää paikan päällä) tai sitten voi syödä Navetan alakerrassa kortteliravintolassa. Talo tarjoaa kahvit/teen. Puhekieli on suomi.

Lue mitä Self inquiry on, mihin se auttaa ja miten sitä tehdään käytännössä – katso  web-sivut (vapaaksikuoresta.com) . Osallistujamäärä on max 8 henkilöä & ohjaajat.

Osallistumismaksu on 95 €/hlö. Ilmoittautumiset sanna(at)vapaaksikuoresta.com . Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää päivään liittyen, niin ota meihin yhteyttä.

–  Sanna & Luke ♥