Su 12.11. klo 16-19 Valon juhla, Dipawali & Govardhan Festivaali (IPBYS) – vapaa pääsy

Marraskuussa vietetään kahta Intian rakastetuimmista juhlista − Valon Juhlaksi kutsuttua Dipawalia ja Govardhan Festivaalia. Tapahtuma on avoin kaikille ja sopii etenkin itseoivallusta, iloa ja sisäistä valoa sekä vastauksia kysymyksiin etsiville.

Ohjelmassa Bhajan-musiikkia, intialainen tanssiesitys, luento illan teemasta, traditionaalinen pūjā-seremonia, prasādam (eli siunattujen hedelmien ym tarjoilu).

Osallistujat saavat halutessaan tuoda hedelmiä, makeisia (vain 100 % vegetaarisia, ilman gelatiinia), mehua tai kukkia, ja ne tulevat osaksi tapahtuman kulkua ja tarjoiluja. Ja mikäli haluat osallistua kevyeeseen juhlatarjoiluun, ilmoita tekstiviestillä (SMS / WhatsApp / Facebook) päivää ennen, tai soita.

Tilaisuuteen on vapaa sisäänpääsy. Paikka: Navetan vintti (Virusmäentie 9, Turku)

~ Tiedustelut: p. 045 7874 6232

Järjestävä taho: International Pure Bhakti Yoga Society [IPBYS]

www.jayagovinda.life | www.purebhakti.com