Kinesiologiaa ja sitä soveltavia hoitoja, Vuokko Alvari

Vuokko Alvari on kinesiologia-hoitaja, koulutettu hieroja ja rentoutusterapeutti. Hän hyödyntää kinesiologialla saatua tietoa erilaisissa hoidoissaan.

Kinesiologiassa tavoitteena on kokonaisvaltainen kehon, mielen ja tunteiden tasapainottaminen. Kehoa kuunnellaan ns. lihastestien avulla. Testit välittävät tietoa autonomiselta hermostoltamme, alitajunnasta. Keho kertoo, mikä on tärkein tasapainotettava asia juuri tänään. Saamme tietoa keholta, teemme tasapainotushoidon ja annan itsehoito-ohjeet mukaasi.

Kinesiologian avulla voimme tasapainottaa sekä kroonisia että akuutteja tiloja ja asioita. Usein hoidetaan stressiä ja tunnestressiä. Halutessasi voit saada parannuskeinoja esim. isompiin stressaaviin asioihin sekä yksittäisiin stressin aiheisiin, kipuihin ja oireisiin. Usein jo pelkästään itsetuntemusta lisäämällä löytyy helpotusta elämään ja oireisiin.

Ensimmäinen kartoitus- ja hoitokäynti kestää yleensä 2 tuntia hoidoista riippuen (seuranta- ja jatkokäynnit 1h, 1,5h tai 2h). Hoitoon kannattaa varautua mukavin arkivaattein ja tarpeen mukaan myös villasukin.

Hoidon hinta: 1 h 60 € | 1,5 h 85 € | 2 h 95 €
Kanta-asiakkaille etuja ja alennuksia.

Kysy lisää Kinesiologiasta ja sen soveltamisesta hoidoissani. Osaamiseeni kuuluvat etenkin stressin- ja tunnestressinhoito, tunteiden tasapainotus, kivunhoito, alaselän kramppien hoito, Life Coaching, Aivojumppa Brain Gym®, Rytminen liiketerapia, ravintokartoitus, itsetuntemuksen lisääminen sekä erilaiset hieronnat.

Lisää tietoa  web-sivuiltani.  Voit myös ladata tarkemmat hoitokuvaukset tästä (pdf)

Vuokko Alvari

 

Vuokko Alvari
vuokko(at)feelfree.fi
p. 050 555 4442

https:/feelfree.fi