La 18.3. klo 10-18 Vapaaksi kuoresta -päivä, Sanna Suutari ja Luke Hay

Vapaaksi kuoresta -päivä on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut tutkimaan kuka oikeasti olet. Käymme läpi miten käsitys itsestämme muodostuu, minkälaisia vaikutuksia sillä on, kuinka nähdä tarinamme läpi ja kuinka päästää irti rooleista, jotka eivät tunnu luonnollisilta. Sinulla on mahdollisuus tutustua itseesi pintaa syvemmältä. Tukena tässä on lempeä Self inquiry –menetelmä. Tutustumme tähän menetelmään käytännön kautta.

https://vapaaksikuoresta.com/self-inquiry/

Sanna Suutari on itsetuntemus- ja ihmissuhdeohjaaja. Hän on kirjojen Maailman lyhyin matka ja Kuoren läpi vapauteen kirjoittaja. Luke Hay on sertifioitu Living inquiry -ohjaaja. Molemmilla on monen vuoden kokemus syvällisestä itsetuntemuksesta ja muiden tukemisesta tällä samaisella polulla.

Päivän aikana on lounastauko ja kahvitauko. Tuo mukanasi lounasta (sen voi säilyttää ja lämmittää paikan päällä). Vaihtoehtona on syödä Navetta kortteliravintolassa. Talo tarjoaa kahvin/teen. Puhekieli on suomi. Osallistujamäärä on maks. 8 henkilöä + ohjaajat (Sanna & Luke).

Osallistumismaksu 95 €. Ilmoittautumiset: sanna(at)vapaaksikuoresta.com. Jos sinulla on kysyttävää, niin otahan yhteyttä. ♥ Sanna & Luke www.vapaaksikuoresta.