La 11.2. klo 10-11.30 Kotona kehossa -webinaari, Riitta Saarikko & Pirjo Salo

Ilmainen esittely-webinaari keväällä alkavasta itsetuntemusta edistävästä kurssista (aloitus 11.3.).  Linkki webinaariin: https://viisaskeho.fi/kk-webinaari-11-2-2023/

Sinulle, joka haluat olla läsnä kehossasi ja saada lisää luovuutta ja leikkiä elämääsi. Kaipaat nähdyksi ja kuulluksi tulemista itsenäsi. Valmennus lisää kehotietoisuuttasi, itsetuntemustasi, stressinsäätelykykyäsi, tunnetaitojasi, ilmaisun vapauttasi, kykyäsi seurata sisäistä viisauttasi, leikkiä ja luovuutta.

Omaan henkilökohtaiseen kasvuun tai jos toimit ihmissuhdealoilla tai taiteen parissa (muusikot, tanssijat, esiintyjät). Jos sinua kiinnostaa ohjata muita, niin valmennusjakson jälkeen voit osallistua Kotona kehossa -valmentajakoulutukseen. Lisätietoa: www.viisaskeho.fi/kotona-kehossa-valmennus

Myöhemmin järjestettävän valmennuskurssin muut tiedot ks. 15.4. Kurssit- ja tapahtumat -sivulta kevään 2023 ohjelmalistasta.