To-pe 19.-20.1. klo 10-17, Terapeuttinen taidetyöskentely – koulutus, Merja-Riitta Hämäläinen & Milja Kivi

Terapeuttinen taidetyöskentely -koulutus alkaa tammikuussa 2023

Elämänvoimaa luovasta taidetyöskentelystä! Toteutatko omaa luovuuttasi haluamallasi tavalla? Oletko kiinnostunut lisäämään itsetuntemustasi ja itseilmaisuasi taiteen tekemisen ja luovan toiminnan avulla? Etsitkö luovia vuorovaikutusvälineitä ja näkökulmia työhösi? Haluaisitko antaa ihmettelylle, uteliaisuudelle ja leikkisyydelle enemmän tilaa?

Terapeuttisen taidetyöskentelyn koulutus on tarkoitettu kasvatus-, sosiaali- ja opetusalojen ammattilaisille tai alalle aikoville, ihmissuhdetyötä tekeville, henkilökohtaiseksi kasvumatkaksi oman elämän suuntaa etsiville sekä työstä välivuotta pitäville tai alanvaihtoa pohtiville.

Aloitusjakson lisäksi koulutukseen kuuluu neljä jaksoa: 16.-17.3., 25.-26.5., 17.-18.8. ja 26.-27.10. Koulutuksen hinta on 1250 € (sis. alv 24%). Ilmoittautuminen ja kyselyt p. 050 527 6193 tai sähköpostilla: merjariitta.hamalainen@ikarosterapia.com .

Tietoa koulutuksen sisällöistä löydät myös  web-sivuiltamme – https://www.elämäntaidekouluilo.fi .

Elämäntaidekoulu Ilo -kuva
(c) www.elamantaidekouluilo.fi