Tiina Böhling-Salonen

    Reiki Master (2002), kätilö, sairaanhoitaja, auktorisoitu seksuaalineuvoja, seksuaaliterapiaopiskelija
    Reikihoidot, Reikikurssit
    Seksuaaliterapia, Seksuaalineuvonta
    Äitiys- ja perhevalmennus, Synnytyskeskustelu

Reikihoidot, Reikikurssit

Reikin avulla voimme löytää itsestämme sen, mitä oikeasti olemme: iloa, valoa ja elinvoimaa. Reiki on yksinkertainen ja luonnollinen keino hoitaa kokonaisvaltaisesti itseään (keho, tunteet, mieli ja henki), muita ihmisiä, eläimiä ja kasveja, kaikkea elävää. Se sekä vahvistaa henkisiä kykyjämme ja tasapainottaa mieltä että edistää ja ylläpitää yleistä hyvinvointia. Reikin avulla voit löytää tien tietoiseen läsnäoloon. Se rentouttaa, lieventää stressiä. Reiki on erinomainen keino hoitaa/hoidattaa ennaltaehkäisevästi – se tasapainottaa kaikkia osa-alueita ja vaikuttaa mm. vastustuskykyymme.

40 €  1 h

Reiki I -kurssi 180 €

Reiki II -kurssi 450 €

Seksuaaliterapia, Seksuaalineuvonta

Seksuaaliterapialla pyritään löytämään vastauksia seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin, ratkaisuja parisuhdeongelmiin tai muihin seksuaalisuuden saraan liittyviin ajatuksiin. Sen avulla pyritään auttamaan mm. seksuaalisissa itsetuntokysymyksissä, pakonomaisessa seksuaalikäyttäytymisessä, seksuaali- ja sukupuoli-identiteettikysymyksissä. Terapian tavoitteena on auttaa asiakasta tulemaan tasapainoiseksi ja eheäksi, se soveltuu kaiken ikäisille ihmisille. Vastaanotolle voit tulla yksin tai kumppanisi kanssa. Seksuaaliterapia tapahtuu keskustelun keinoin.

35 €  45 min, pariskunnat 50 €  1 h

Äitiys- ja perhevalmennus, Synnytyskeskustelu

Onko edellisestä synnytyksestä jäänyt pelkoja vai oletko ensisynnyttäjä ja tuleva synnytys jännittää? Tule yksin tai kumppanisi kanssa keskustelemaan luottamuksellisesti, pyrkimyksenä lieventää jännitystä ja pelkotiloja. Tavoitteena luoda pohja mahdollisimman hyvälle uudelle synnytyskokemukselle tai aikaansaada rauhallinen mieli, jotta voit nauttia perhe-elämästä. Kanssani voit myös keskustella synnytyskivunhoitoon liittyvistä asioista.
Olen työskennellyt synnytyssalissa kätilönä ja anestesiasairaanhoitajana. Lisäksi minulla on kokemusta psykiatrisena sairaanhoitajana toimimisesta. Olen auktorisoitu seksuaalineuvoja ja seksuaaliterapiaopiskelija.

40 €  45 min, pariskunnat 60 €  1 h

Ajanvaraus puh. 040 867 6609 tai reikitii[at]gmail.com