Lille Lindmäe

    Bioenergia-informaatiokentän oikaisu

Lille Lindmäe kertoo kirjassaan Näkijä ja Parantaja – bioenergian avulla uuteen tieteeseen lapsuudestaan, opiskeluistaan ja työelämästään diplomi-insinöörinä tekstiilitehtaassa Neuvosto-Eestissä.

Parantajan työ ei ollut itsestään selvää. Elämänmuutos tuli, kun Lille sairastui vakavaan allergiseen ihottumaan 1989. Lääkärit Tarton, Tallinnan ja Moskovan ihotautisairaaloissa eivät pystyneet parantamaan häntä. Lääkekuurit vain pahensivat tilannetta.

Lille neuvottiin virolaisen joogin ja parantajan Gunnar Aarman puheille. Aarma pani Lillen useille peräkkäisille vesipaastoille ja lähetti akupunktuuriin. Ihottuma parani. Gunnar aarma sanoi Lillelle, että tämän on aika ryhtyä parantajaksi. Lillen bioenergiakenttä eli aura on valoisa, puhdas ja eheä. Siitä alkoi Lillen määrätietoinen opiskelu.

Lille hyväksyttiin Moskovan parantajakouluun. Kouluun pääseminen oli vaikea, koska sisään pääsyyn vaadittiin kyky tehdä oikeita diagnooseja. Ennen valmistumista parantajan taidot oli vielä todistettava virallisilla kokeilla Moskovan narkologiasairaalassa. Valmistuttuaan hän palasi kotiin Viroon taskussaan todistus, joka antoi hänelle kansanparantajan arvonimen ja luvan antaa bioenergiakenttää ekstrasensorisilla menetelmillä eheyttäviä hoitoja koko Neuvostoliiton alueella. Tietojaan ja taitojaan hän kehittää edelleen opiskelemalla mutta myös esimerkiksi unikoulussa.

Viimeiset kymmenen vuotta hän on tutkinut muun muuassa maitohappobakteereita. Ilman maitohappobakteereita ravintoaineet eivät imeydy suolistosta. Suomalaisilla on erityisen suuri puute maitohappobakteereista, koska ravinnossa käytetään vain vähän hapatettuja ruoka-aineita. Myös antibiootit ja stressi tuhoavat suoliston hyviä bakteereita.

Lille sanoo, että parantuminen vaatii omaa halua eikä ketään voi väkisin tehdä terveeksi.

Kirjaan sisältyy laaja kuva-aineisto, jossa kirliankuvauksen avulla on saatu esille bioenergian siirtyminen hoitotilanteissa Lillen sormista asiakkaan biokenttään. Kuvien avulla hoidon vaikutukset saadan ymmärrettäviksi. Kirliankuvia Lille on esitellyt lukemattomilla luennoilla ja konferensseissa eri puolilla maailmaa.

Selitystä Lillen harvinaisille kyvyille on etsitty myös aivokuvauksilla. Kuvauksissa todettiin, että hänen aivonsa toimivat hoitotilanteissa yhtä aikaa sekä päivätietoisuuden aktiivisella beetatasolla että syvän unen ja kooman deltatasolla. Lille sanoo, että tämä tila aiheuttaa hänelle jatkuvaa onnellisuuden tunnetta. Aivotila antanee pohjan hänen erikoisille kyvyilleen ja sille, että asiakkaat kokevat epätavallisia ilmiöitä hoitotilanteissa.

Näistä ilmiöistä ja muista hoitokokemuksista kertovat Lille Lindmäen suomalaiset ja virolaiset asiakkaat ja ystävät kirjassa omin sanoin.

Kirjan hinta on 28 euroa. Kirjaa voi myös tilata e-mail-osoitteella lille[at]kolumbus.fi

Lilleltä voi tilata hoitoaikoja Helsinkiin os. Kirstinkatu 9b, Turun Luontaishoitolaan tai kotiin Tallinnaan. Suomessa Lille on antanut hoitoja jo 12 vuotta.

Hoidon hinta: 60 €

PS. Lille puhuu myös suomea

Yhteystiedot:
Lille Lindmäe
Sõpruse Puiestee 167-37
13413 Tallinn
EESTI
puhelin kotiin +372 652 2387
Matkapuhelin +372 508 2748

Turun Luontaishoitola puh. 044 59 29 324